Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μάθετε Τα Πάντα Για Την Μεταμόσχευση Μαλλιών

Πόσο καιρό παίρνει για τα μεταμοσχευμένα μαλλιά να μεγαλώσουν και ποιος είναι ο ρυθμός ανάπτυξης τους ;
Μόλις το μεταμοσχευμένο μαλλί αρχίσει να αυξάνεται , θα συνεχίσει να το κάνει αυτό για μια ζωή . Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά υποκρίπτονται συνήθως μέσα στις πρώτες 2-6 εβδομάδες μετά την επέμβαση , καθώς οι ρίζες εισέρχονται σε μια φάση ξεκούρασης . Μεταξύ 3-8 μηνών , οι μεταμοσχευμένες ρίζες αρχίσουν τη βλάστηση των μαλλιών . Χρειάζεται συνήθως 10-12 μήνες για να δείτε την πλήρη βελτίωση όσον αφορά την πυκνότητα , καθώς η τρίχα συνεχίζει να ωριμάζει και να πυκνώνει . Χρησιμοποιώντας προϊόντα για την ενίσχυση των μαλλιών όπως το Keratene , τουλάχιστον 2 έως 3 εβδομάδες πριν από τη μεταμόσχευση και από μία εβδομάδα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να επιταχύνει την εκ νέου ανάπτυξη των μεταμοσχευμένων μαλλιών, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να βοηθήσει στο να μειώσει πιθανή περαιτέρω απώλεια μαλλιών .


Είμαι 22 χρονών και φοράω τρέσα για τα τελευταία 10 χρόνια . Έχω ακούσει ότι οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών δίνουν πραγματική ανάπτυξη στην τρίχα η οποία συνεχίζει να αυξάνεται έχοντας φυσική όψη . Αν πάρω την απόφαση ότι θα κάνω μεταμόσχευση , θέλω να βεβαιωθώ ότι οι γύρω μου δεν θα παρατηρήσουν την μετάβαση από την τρέσα μαλλιών στη μεταμόσχευση μαλλιών .
Έχουμε χειριστεί υποθέσεις παρόμοιες με την δική σας με απόλυτη επιτυχία . Αλλά για αυτό θα πρέπει να σας δούμε από κοντά επί προσώπου για να σχεδιάσουμε την καλύτερη για εσάς στρατηγική . Όταν πάτε για την επόμενη συντήρηση της τρέσας , επισκεφθείτε μας πριν από την συντήρησή της έτσι ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας και να αποφασίσουμε τι είδους γραμμή μαλλιών θέλετε να στοχεύσετε. Οι μοντέρνες εξαιρετικά εκλεπτυσμένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν βοηθήσει πολλούς να απαλλαγούν από την περούκα / τρέσα . Η μετάβαση από την περούκα στη μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι άλλοι χρειάζεται κάποια ατομική προσοχή . Δεδομένου ότι είστε ακόμα νέα , καθώς μεγαλώνετε μπορεί να χάσετε περισσότερα μαλλιά . Δαπανώντας τόσα πολλά χρόνια κάτω από ένα τέτοιο σύστημα μαλλιών μπορεί να είχε τις δικές του επιπτώσεις στο τριχωτό της κεφαλής σας . Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το γιατρό σας για να δοκιμάσετε και να αποτρέψετε την περαιτέρω απώλεια μαλλιών και να πάρετε πληροφορίες για τη διατήρηση ενός υγιές δέρματος της κεφαλής .

Είναι μια μεταμόσχευση μαλλιών επώδυνη ;
Η χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών είναι πολύ λιγότερο επώδυνη πλέον , από ότι ήταν σε παλαιότερες εποχές , όταν μεγαλύτερα τμήματα του τριχωτού της κεφαλής χρειάζονταν να αποκοπούν . Οι παλαιότερες μέθοδοι μείωσης του τριχωτού της κεφαλής , μεταφορά πτερύγιου ως επί το πλείστον έχουν αντικατασταθεί από εξαιρετικά εκλεπτυσμένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών μονάδων ωοθυλακίων. Η ίδια η διαδικασία καθίσταται ανώδυνη με χορήγηση τοπικών αναισθητικών . Ο ασθενής μπορεί να πάει πίσω στο σπίτι του την ίδια μέρα . Στην μέθοδο FUHT λωρίδας , παυσίπονα συνήθως απαιτούνται για 5 έως 6 ημέρες για να μειώσουν τον πόνο λόγω των ραμμάτων στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής. Η πιο προηγμένη stich-less τεχνική FUSE αναιρεί την ανάγκη για τη χρήση ραμμάτων. Οι δότες ρίζες τριχών αφαιρούνται όταν ο ασθενής είναι υπό την επίδραση της αναισθησίας . Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περικοπές μαχαιριού ή ράμματα , δεν υπάρχει προκύπτον πόνος , ακόμη και μετά την εξασθένηση του αποτελέσματος της αναισθησίας .

Ανησυχώ για την τριχόπτωση και στις δύο πλευρές του κεφαλιού μου . Παρακαλώ στείλτε μου τις προτάσεις σας για το  πόσα μαλλιά θα απαιτηθούν αν πάω για μια μεταμόσχευση μαλλιών και τον αριθμό των ημερών που χρειαστεί ;

Φαίνεται ότι πάσχετε από τριχόπτωση μοτίβου / φαλάκρα . Μπορείτε να δοκιμάσετε ιατρικά μέτρα για να επιβραδύνετε την τριχόπτωση σας . Φυσικά προϊόντα όπως Keratene μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα . Μόλις η τριχόπτωση σας έχει επιβραδυνθεί , μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μια μεταμόσχευση μαλλιών . Η διάρκεια της διαδικασίας εξαρτάται από τον αριθμό των μοσχευμάτων , αν και είναι συνήθως δυνατόν να πραγματοποιηθεί ακόμα και σε μια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου